VISUAL BRANDING

Wat kan ik voor jouw bedrijf betekenen?

Ieder bedrijf wil zich zo goed mogelijk presenteren. Door middel van fotografie en grafisch ontwerp kan ik jouw bedrijf helpen bij het uitstralen van de juiste boodschap en identiteit. Ik leg de sfeer in het bedrijf vast en ontwerp beelden die geheel passen bij de huisstijl van de organisatie. Doordat ik over uitgebreide vaardigheden beschik, kan ik goed meedenken en jouw wensen snel vertalen naar de praktijk. 

‘Beeld vertelt jouw verhaal’. Vooral in deze tijd is het belangrijk om, door middel van beeld, jouw verhaal te vertellen aan je doelgroep.De juiste kleuren, vormen en lettertypen kunnen het verschil maken! Jouw (potentiële) klanten zullen je sneller weten te vinden wanneer je actief aan de slag gaat met beeld. Daarom is goede visual branding onmisbaar voor jouw bedrijf.

HELLO YOU!
©BYSO

I'M SANNE OVEREIJNDER

En ik ben gespecialiseerd in visual branding. In juni 2020 ben ik af gestudeerd aan Akademie Vogue, waar ik de diploma’s Reclame vormgeving en Media styling interieur heb behaald. In drie jaar tijd ben ik dan ook breed gekwalificeerd en beschik ik over vele creatieve en marketing gerichte vaardigheden. Het geeft mij veel voldoening om aan nieuwe projecten te werken en echt iets moois neer te zetten! Met veel oog voor detail en geduld kijk ik graag met je mee voor de juiste visual branding.

VAARDIGHEDEN
MARKETING - NIMA A
INDESIGN
ILLUSTRATOR
PHOTOSHOP
LIGHTROOM
WEBDESIGN
MEDIASTYLING
FOTOSTYLING
CONCEPT STYLING